Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Otkazana ljotićevska izložba u Sremskim Karlovcima

Sporna izložba koja je u četvrtak trebalo da bude otvorena u Sremskim Karlovcima, a koja predstavlja ljotićevski Zavod za prinudno vaspitanje omladine kao "obrazovnu instituciju", otkazana je pod pritiskom javnosti, saznaje Radio 021.

"Startup live" u Novom Sadu - šansa za ljude s idejama

U renoviranom hotelu "CePTOR" na Andrevlju na Fruškoj gori se od 12. do 14. aprila održava drugi po redu "Startup live" u našoj zemlji koji ima za cilj da okupi i poveže inovativne i kreativne ljude različitih profesija u nameri da se podstakne preduzetništvo.

Stanovi u Ulici Bele njive prodavani i po tri puta

Kupci stanova u Ulici Bele njive 28 na Podbari nezadovoljni su što ni posle dve godine nije završena istraga koja se vodi protiv Juraja Franka (42) iz Bačkog Petrovca, zastupnika SZR "FMJ Mimo", koga krivična prijava tereti za duplu prodaju stanova i garaža.

Kako se finansira Treća Srbija?

Finansijske tokove udruženja Treća Srbija nijedna institucija nema obavezu da kontroliše, bez obzira na činjenicu da njeni predstavnici obavljaju političke funkcije u Novom Sadu, pokazalo je istraživanje Radija 021.  

"Radosno detinjstvo" bez direktora

Višemesečno nezakonito vođenje Predškolske ustanove "Radosno detinjstvo" prošle nedelje je završeno, tako što je bivši direktor Borislav Samardžić, koji je nezakonito smenjen letos podneo neopozivu ostavku, a novi direktor Marko Grgurović razrešen je dužnosti.